Tóth Sándor Asztrológus
Írásaim > Szellemiség a hétköznapokban

Szellemiség a hétköznapokban

A bipoláris világban többnyire kategóriákban és ellentétekben gondolkodunk. Nem tehetünk másként. Maximum megérthetjük és elfogadhatjuk, hogy ennek is, mint mindennek megvan a létjogosultsága. Az ember is kettősségben vergődő feszültségekkel küszködő lény. Ez azt jelenti, hogy mindannyiunkban benne van a szellemi mag mélyen elültetve a fizikai testünkben. A kérdés az, hogy a földi pályafutása alatt sikerül-e kicsírázni, szárba szökkenni és kivirágozni. Ha megszületik a kérdés, akkor általa megszületik a válasz is. A mi esetünkben pedig ez a következő: van, akiben igen, van, akiben nem.
A társadalom nagy része alszik. Aludni pedig jó dolog, főleg ha szépeket álmodunk. A fizikai világ urainak ez jó. Úgy adagolják az életet, hogy azt a rövid időt, amit ébren töltünk, az általuk felállított díszletek és vetítővásznak bámulásával töltsük.
A szellemi ember az, aki felébredt. Ő nem manipulálható, mert tudja, hogy mit miért tesz. Ismeri a helyét a világban. Tudja, hogy rá nemcsak a földi, hanem az égi törvények is érvényesek. Nem kétséges a számára, hogy az életének értelme és célja van. Sorsát és a benne rejlő

Bemutatkozás
Az Asztrológiáról
Szolgáltatásaim
Írásaim
Elérhetoségek