Tóth Sándor Asztrológus
Írásaim > Gyermek asztrológia > A Bak
A Bak-gyermek

Hol volt, hol nem volt, hetedhét országon is túl, egy zimankós, téli reggelen megszületett Bak-gyermeked, hogy elinduljon, az általa választott életúton. Örülj neki, mert tudatosabb és könnyebben kezelhető, mint a többi gyermek. Már kiskorában pénzt fog neked spórolni azáltal, hogy hamar szobatisztává válik. Van néhány dolog, amit jó, ha tiszteletben tartasz, ha elégedetté szeretnéd tenni őt. Fontos számára a szabályozott napirend, értem ez alatt, az állandó alvási és étkezési periódusok biztosítását, melyek megteremtik babád létének kereteit és biztonságát.
Bak-gyermeked bizalmát nem lehet azonnal elnyerni. Első látásra nem is tűnik barátságosnak, de ne félj, idővel megtalálja azokat, akik közel állnak az ő felfogásához. Mint minden egyéb területet, a barátságokat is hosszú távon képzeli el. Megbízható embert választ, aki kiállja az idő próbáját, de ő is hűséges lesz, és lehet majd számítani rá.
A rendszerető kis Bak a ruháit és a játékait is a helyükre teszi, és vigyáz is rájuk. Azért sem kell noszogatni, hogy fogat mosson, főleg, ha elmondod neki, hogy miért jó ez

Bemutatkozás
Az Asztrológiáról
Szolgáltatásaim
Írásaim
Elérhetoségek