Tóth Sándor Asztrológus
Írásaim > Gyermek asztrológia > A Mérleg
A Mérleg-gyermek

A Mérleg-gyermek megértését azzal kell kezdenünk, hogy megvizsgáljuk: mi motiválja a cselekedeteit, viselkedését már kisgyermekkortól. Az a legfontosabb a számára, hogy szeressék, hogy megfeleljen, elsősorban a szülőknek és a közeli rokonoknak, majd később kiterjeszti ezt a kört az „ovis” társakra, osztálytársakra, tanáraira és a baráti körére.
Ő az, aki már kiskorában szeretetreméltó, kedves, örömmel megy az anyukájával társaságba, ahol a többi kisgyermeket aranyos játszótársnak tartja, akivel könnyű barátságot kötni. Nem szereti a durvaságot, ezért ha agressziót tapasztal, akkor visszavonul, és ha a civódás már lecsengőben van, akkor fellép a békebíró szerepében, ami által középpontba kerülhet.
A szépség és a harmónia keresése már pár évesen is megmutatkozik a kis Mérlegnél. Ő fogja kiválasztani azt- és természetesen nem egy pillanat alatt-, hogy milyen ruhát vesz fel az oviba, melyik játékot viszi magával. Az iskolás korban ez az öltözködési dilemma csak fokozódni fog, hiszen ott már a szépítkezés rafináltabb formáit is alkalmazni fogja. Ez a szituáció akkor jelent

Bemutatkozás
Az Asztrológiáról
Szolgáltatásaim
Írásaim
Elérhetoségek