Tóth Sándor Asztrológus
Írásaim > Gyermek asztrológia > A Szűz
A Szűz gyermek

Ha Szűz gyermeked születik, és Te még nem tapasztaltad meg, a józanész erejét, akkor most itt van életed nagy lehetősége. Nyomon követheted és támogathatod értelmi fejlődését, és kis korától felfedezheted a tökéletességre való törekvés igényét.
Gyermeked többnyire félénk és szerény, de rendkívüli képességeket mutat a megfigyelések területén. Az új információk begyűjtése, és feldolgozása minden feltűnés nélkül, a legnagyobb csendben zajlik. Amit lát, hall és tapasztal, azt az ő értelmi szintjén rendszerezi, és tárolja. Akkor jössz rá, hogy nem felejt, amikor esetleg az ígéretedre emlékeztet…
Erénye a gyakorlatiasság, őt a konkrét anyagi világ összefüggései érdeklik. A tapasztalatok, és benyomások rendszerezéséhez idő kell, ezért néha körülményeskedőnek tűnik. A valóság az, hogy ő alaposabb a többi gyereknél. Szót fogadó, elővigyázatos és kötelességtudó. Nagy szüksége van a szülők elismerésére, mert a bizonytalanság ott motoszkál benne, és fontos számára a visszajelzés, hogy amit tesz, azt jól teszi.

Bemutatkozás
Az Asztrológiáról
Szolgáltatásaim
Írásaim
Elérhetoségek