Tóth Sándor Asztrológus
Írásaim > Gyermek asztrológia > Az Oroszlán
Az Oroszlán gyermek

Oroszlán gyermeked által beköltözik a napfény az otthonodba, és megadatik az a lehetőség, hogy a Te támogatásoddal megtanulja alkalmazni azt a legoptimálisabb sugárzási frekvenciát, mely éltető meleget áraszt a családban, majd környezetében és a külvilágban.
Ha Oroszlán babád születik, akkor biztos lehetsz abban, hogy az együtt töltött évek során a vezetés és a hatalom az egyik legbiztosabban felmerülő kérdés lesz közöttetek, és borítékolható, hogy a mérleg nyelve nem a Te irányodba fog elmozdulni. Ő uralkodásra született, ezért nem ajánlom azt, hogy megtörd az akaratát, mert mély barázdákat szánthatsz büszke kis lelkébe, és nem biztos, hogy felnőttként könnyű lenne feldolgozni az ilyen típusú sérüléseket. Azt javasolom, hogy add meg a császárnak, ami a császáré, és ez által, talán a legkönnyebben kezelhető gyerekké teheted őt. Biztosítsd a megfelelő szelet csemetéd vitorláinak, de sose feledd, hogy ő nem matróz, hanem a hajó kapitánya.
Meg tudlak érteni, hogy nincs mindig ínyedre a szerepjáték, és sokszor belefáradsz abba, hogy mindent kérned kell tőle, és úgy kell cselekedeteit motiválni, hogy

Bemutatkozás
Az Asztrológiáról
Szolgáltatásaim
Írásaim
Elérhetoségek