Tóth Sándor Asztrológus
Az asztrológiáról
Néhány gondolat az asztrológiáról

Az asztrológia gyökereit az ókori Babilónia területén, majd az Egyiptomi kultúrában találjuk meg. Régen kiváltság volt az okkult tudományokkal foglalkozni és csak a vezető papi kaszt nyerhetett betekintést a sors kifürkészésébe. Miért csak ők, tesszük fel a jogos kérdést? A válasz egyszerű, nem állt az egyház érdekében a tudás átadása a hétköznapi ember számára, ugyanis a tudatlan nép könnyebben kormányozható.
A tudás nem bűn, a boldogságkeresés nem erkölcstelen. Minden embernek szabad akarata van, mely Isten által adott kiváltság. Az igazi szellemi kutató nem kerülheti meg az olyan típusú kérdéseket, mint az élet értelme, a honnan jöttünk, vagy mi célból születtünk e világra?
Minden ember saját maga építi fel azt a hit-rendszert, mely talán az egyetlen kapaszkodó a nehéz időkben. Remélem, hogy írásaimmal és egyénre szabott sorselemzéseimmel hozzájárulok ahhoz, hogy a változás elkezdődjön, vagy folytatódjon az ön életében.
Bevezetésként néhány fogalmat szeretnék tisztázni, mely felmerült az asztrológia kapcsán. Ma már mindenki tudja, hogy milyen jegyben született.

Bemutatkozás
Az Asztrológiáról
Szolgáltatásaim
Írásaim
Elérhetoségek