Tóth Sándor Asztrológus
Írásaim > Gyermek asztrológia > Az Ikrek
Az Ikrek gyermek

Mikor Ikrek gyermeked születik, akkor az elkövetkező években szembesülsz a mozgékonyság fizikai és szellemi manifesztációjával. Babád azt szereti, ha folyamatosan zajlik az élet körülötte. Még mielőtt megtanul járni, és beszélni megtapasztalhatod rendkívül fejlett metakommunikációs képességét: ő kapcsolatot kezdeményez veled és a világgal ösztönösen. Mondhatnám, hogy tudja az életfeladatát, ami az ő esetében a KÖZVETÍTÉS.
Az Ikrek szülött alap jellemvonása a kíváncsiság, ezért a beszéd korai elsajátítása megindítja azt a kérdéslavinát, amellyel majd próbára teszi a türelmedet. Kérdései újabb kérdéseket szülnek, és az sem törvényszerű gyermekednél, hogy megvárja a válaszaid végét: újabb és újabb miértek merülnek fel eszes kis buksijában.
A mozgásfejlődésben is élen jár, és alig várja, hogy anyukájával bevásárló körútra indulhasson. A kereskedelem XXI. századi templomaiban, a szupermarketekben felszabadultan szaladgál, nézelődik, mindent meg akar ismerni, és közben, a ráérősebb vásárlókkal kapcsolatokat teremt saját közvetlen kis

Bemutatkozás
Az Asztrológiáról
Szolgáltatásaim
Írásaim
Elérhetoségek