Tóth Sándor Asztrológus
Írásaim > Gyermek asztrológia > Bevezetés
A gyerekek horoszkópja

A születési horoszkóp pontosan megmutatja az ember karakterét, a testi-lelki adottságokat, és előre vetíti, a sors által kínált lehetőségeket.
Az újszülöttet, a legnagyobb tanítónak tartom, hiszen Ő onnan indul, ahova mi mindannyian meg szeretnénk érkezni. Benne megvan az Ősbizalom, és nincsenek elfojtva az ősi ösztönök. Pusztán azt teszi, ami a dolga. „Egotlan”, még nem tanulta meg „az élet s a világ finom cseleit”. Azonosítja magát a világgal, ha tükörbe néz, azt látja, hogy „baba”. Ahogy telik-múlik az idő, a szülők megtanítják, hogy a baba Zolika, vagy Sárika, azaz az „én vagyok” szerepet, vagy az egot.
Később jön az óvoda, az iskola, ahol a gyerek kikerül a szülők „védőőrizetéből”, és megkezdi harcát, az életért, a túlélésért, azért, hogy besorakozzon valamiféle rétegbe, kasztba, majd elkezd alkalmazkodni, megtanulja, hogy nem vezet eredményre az őszinteség, elsajátít bizonyos játszmákat és szerepeket. Természetesen a minta mindig otthonról „jön”, még abban az esetben is, ha a gyermek korán elveszíti valamelyik szülőt.

Bemutatkozás
Az Asztrológiáról
Szolgáltatásaim
Írásaim
Elérhetoségek